lauantai 22. maaliskuuta 2014

Keväinen arvonta

Kevätmessut pyörähtävät jälleen käyntiin huhtikuun alussa. Helsingin messukeskuksessa on neljän päivän ajan tarjolla näkemistä ja kokemista niin pihan, talon, mökin kuin sisustuksen laittajille.


Piha Lahelaan -blogi järjestää messun tiimoilta keväisen arvonnan, jonka palkintona on kahden pääsylipun paketti Kevätmessuille (arvo yhteensä 32 €). Liput sponsoroi Hornborg Piha ja Puutarha, josta meidänkin pihalle on hankittu multa- ja hiekkakuorma jos toinenkin.

Jos haluat osallistua arvontaan, kommenttoi tämän tekstin alle, mikä on paras puutarhaideasi. Arvat jaetaan seuraavasti:
 1. Yksi arpa koimmentoijaa kohden.
 2. Rekisteröitynille lukijoille lisäarpa.
 3. Lisäarpa, jos mainitset arvonnasta omassa blogissasi.
Eli maksimi on 3 arpaa/kommentoija. Osallistu arvontaan viimeistään lauantaina 29.3.2014. Arvonta suoritetaan sunnuntaina 30.3. ja laitan liput postiin heti arvonnan jälkeisenä maanantaina.

Lykkyä kaikille osallistujille!

7 kommenttia:

 1. Hei, mukava arvonta sinulla täällä! Meillä on pihan laitto vasta aluillaan, enkä vielä oikein osaa sanoa parasta puutarhaideaani, mutta paljon on suunnitelmia. :) Yksi suunnitelma on heinäseipäistä tehty aita kasvimaan rajaukseksi, johon laitettaisiin jotain köynnöstä kiipeilemään. Mukava olisi päästä messuille hakemaan lisää ideoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea nuo seipäät - niiden ja köynnösten väliin voi sitten viritellä vaikka verkkoaitaa, ettei jänöt pääse rokottamaan satoa. Meidän pihalla on tällä hetkellä verkko vähän joka puskan ympärillä kun jäniksille tuntuu maistuvan ihan kaikki (riesaksi asti).

   Poista
 2. Jee, kiva arvonta! Laitoin omalle pihalleni harmaantuneita lankkuja askelmiksi polkujen kohdille, joiden välit/polut täytin pienehköillä kivillä. Tuo vähän elävyyttä pihamaahan :) Messuilta olisi kiva hakea lisää ideoita!

  mrs.camisa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lankuilla saa tosiaan siistin polun, eikä kasva rikkaruohot polkua umpeen! :)

   Poista
 3. Parvekkeeni on mun oma pikku kesäpuutarha :) lisa_k@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parveke on mitä parhain keväpuutarha - kompakti, suojaisa ja ei edellytä nurmikon leikkaamista :)

   Poista
 4. Arvonta suoritettu. Onnettarena toimi Harri ja hän nosti kuljosta lapun, jossa luki... Tataa... Mrs Camisa. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!