keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Tästä se lähtee!

Tietänette termin "spin-off"? Tämä blogi on sellainen, nimittäin Koti Lahelaan -blogimme pohjalta syntynyt idea kertoa talomme pihapiirin rakentamisesta ja puutarhan hoidosta. Haluan kirjoittaa aiheesta omaksi iloksi ja dokumentoidakseni edesottamuksiamme puutarhan perustamisessa.

Olen puutarhan rakentamisen ja hoidon saralla amatööri, mutta en noviisi. Luen paljon aiheeseen liittyvää kirjallisuutta ja julkaisuja, mutta haluan myös innovoida ja kokeilla itse, sillä suomalainenhan ei usko ennen kuin näkee (tai kokee). Eikä välistä sittenkään...

Harri kirjoittaa Koti Lahelaan -blogissa talon ulkopuolisten osien ja alueiden edistymisestä "raksaamisen" näkökulmasta. Tässä blogissa näkökulma on jossain määrin "pehmeämpi". Tervetuloa seuraamaan Piha Lahelaan blogia!

2 kommenttia:

 1. Kappas, huomasin, että tällaisesta osoitteesta oli piipahdettu iloisella pihallani :) Tervetuloa tekemään ja kirjoittamaan puutarhahommia/-sta. Lukemalla ja tekemällä oppii... Ja minun mottoni on jotain sinnepäin, että puutarhanhoito on yhtä siirtelyä.

  jl

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogisi vaikutti mielenkiintoiselta ja ajattelin tutustua siihen jossain vaiheessa oikein ajan kanssa. :)

   Uskon myös siihen, että tekemällä (virheitä) oppii. Semminkin kun olen luonteeltani vähän sellainen, että saan kaikenlaisia "ideoita", joita täytyy kokeilla, enkä välttämättä ota asiantuntevampien ennusteita kokeilun lopputuloksesta todesta. Välillä menee siis metsään niin, että rytisee ja välillä tulee onnistuttua hykerryttävän loistavasti.

   Poista

Kiitos kommentista!