tiistai 26. helmikuuta 2013

Eka tonni rikki!

Päätös aloittaa oman blogin pitäminen oli lopulta helppo kun keksin, mistä kirjoittaa. Olin jo aiemmin useasti pähkäillyt blogin pitämistä - ihan ammatinkin vuoksi. En vain keksinyt riittävän motivoivaa aihetta. Kunnes...
Tästä kuvasta saa todella hyvän käsityksen pihamme lähtötilanteesta. Katselen kuvassa tulevan talomme korkoa. Muutaman päivän kuluttua tämän kuvan ottamishetkestä sain kuulla olevani äiti.
Ja nyt on jo tuhannen kävijän raja ylittynyt. Okei, varmaan sata käyntiä on omia, mutta silti. Merkittävää vetoapua olen eittämättä saanut Harrilta ja Koti Lahelaan -blogista.  Alun "ryntäyksen" jälkeen täällä käy kuitenkin edelleen tasaisesti väkeä. Mistä olen huippu onnellinen.

Kiitos kaikille lukijoilleni! Mielenkiintonne myös velvoittaa, joten pyrin kertomaan pihamme vaiheista jatkossakin säännöllisesti ja monipuolisesti. Kommelluksia unohtamatta!

2 kommenttia:

 1. Tiesitkö, että kun menet Bloggerin tilastojen yleiskatsaus-kohtaan, voit sieltä valita "älä seuraa omia sivun katselujani". Tulee sitten todenmukaisemmat tilastot ;) (ja se muuten pitää sitten tehdä jokaisella käyttämälläsi selaimella erikseen ja uudestaan, jos olet poistanut evästeet).

  jl

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti! Poistin kyllä omat "seuraamiset", mutta en ihan heti alussa ja silloin tuli rampattua vähän väliä blogia katsomassa. Nyt siis kävijälaskuri pitää jo paremmin kutinsa.

   Poista

Kiitos kommentista!