keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Tapahtunut raksapuolella

Kesän aikana Harri on paukutellut - vai pitäisikö kirjoittaa näperrellyt - kiveystä eteen päin. Kaikkeen tuo mies suostuu kun vähän suostuttelee; puhukoon kuva puolestaan.:). Kuvassa näkyvä kivetty alue sijoittuu asfaltin ja (tulevan) nurmialueen väliin ja johtaa lipputangolle. Harri kaivoi lipputangon jalustalle kuopankin valmiiksi ja upotti kuoppaan muovisen sylinterin, johon jalusta aikanaan valetaan (tai vaihtoehtoisesti sylinteri otetaan pois ennen valua).

Tuossa se siippa istuskeli muutaman illan näpertelemässä kiviä paikoilleen. Kuvittele kuvassa näkyvälle kiveykselle toinen mokoma lisää (jää kuvan ulkopuolelle).
Saimme myös uuden vesitaskun rikkoutuneen tilalle. Harri teki reklamaation saumastaan vuotavasta vesitaskusta ja jo parin päivän kuluttua reklamaatiosta uusi vesitasku oli seinällä. Värinkin saimme valita uudesta värivalikoimasta. Esimerkillistä palvelua Houseman Oy:lta!

Uusi tummanharmaa vesitasku sopii hienosti talomme väreihin. Tuunaan vielä etulevystä (joka puuttuu kuvasta) keltaisen, et voilà!
Kesän aikana Harri on myös laudoittanut sisääntulokuistin sisäkaton sekä aloittanut rimoitusta. Lisäksi maalisuti on heilunut molempien kädessä. Syksy jatkuu raksaamisen osalta nyt niin, että sisääntulokuistin rimoituksen loppuunsaattaminen on ohjelmassa ensimmäisenä, sen jälkeen Harri siirtyy laudoittamaan katettujen terassien sisäkattoja. Minulle jää rimojen ja lautojen maalaaminen, minkä lisäksi puuhailen pihan kimpussa. Uusia kasveja on tulossa ja vanhojen siirtely jo hyvässä vauhdissa, mutta niistä lisää myöhemmin.

2 kommenttia:

Kiitos kommentista!