tiistai 7. toukokuuta 2013

Hornborgin tilaus saapui

Eilen iltapäivällä kun hurautimme Pikkuraksaajan kanssa kotiin meitä odotti pihalla kuorma irtokiviä sekä pari isoa säkillistä multaa. Hornborg oli toimittanut tilauksemme sopimuksen mukaisesti viikolla 19 eli heti eilen maanantaina. Tilauksessa oli mukana kaikki, mitä pitikin ja kivet oli kipattu juuri sinne, minne ne halusin. Samaten säkit oli nostettu ohjeeni mukaisesti tonttimme raja-alueille - tosin yksi säkki on niin kallellaan ojan partaalla, että hetken mietin kupsahtaako se ojaan.

Kuvan lähde: http://www.hornborg.fi/
Vinkki: Hornborgin sivuilta ladattavan kevätesitteen QR-koodilla saa 10% alennuksen verkkokauppatilauksen loppusummasta. Puhelimeni QRReader-sovellus osaa lukea koodin myös tietokoneen näytöltä.
Nyt sitten hiat heilumaan - paha vain, että loppuviikolle on tietysti luvassa taas sateita, mutta kait sitä multaa kärrää ja kiviä asettelee paikoilleen sateellakin. Tarttis vain löytää jostain sateen pitävä vaatetus. Ai niin - Harrin edistyttyä pihan kiveämisessä (mistä tullee juttua Koti Lahelaan -blogin puolelle?), keksin jälleen yhden muutoskohteen pihasuunnitelmaan. Mutta siitä lisää tuonnempana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!